Через витік газу у Росії вибухнув багатоповерховий будинок, є жертви (фото, відео)

Відзначається, що на території поруч з обваленим будинком проводилися ремонтні роботи газового трубопроводу.

Обвал будинку у Волгограді. Фото:http://domsovet.tv

У російському місті Волгоград обвалився під'їзд чотириповерхового будинку. Про це передає Интерфакс з посиланням на джерела в екстрених службах регіону, інформують Патріоти України.

"За попередніми даними, в одному з будинків на проспекті Університетському стався вибух в результаті витоку газу", - сказав співрозмовник агентства.

Звістка про надзвичайну подію надійшла о 12:57. На місце прибули три екіпажі рятувальників. Є жертви. Точна їхня кількість поки не повідомляють. Рятувальники приступили до роботи на місці обвалу будинку. Житловий будинок знаходиться на пр. Університетському, 60. Побудований в 1958 році. У будинку 45 квартир, передає Домовой совет. Вибух повністю зруйнував 16 квартир, передає Life.ru.

За останніми даними, жертвами обвалення стали двоє людей, ще 9 отримали травми різного ступеня важкості. Відзначається, що на території поруч з обваленим будинком проводилися ремонтні роботи газового трубопроводу.

У трубі скупчився газ, який, швидше за все, і вибухнув. В результаті вибух привів до обвалення перекриттів з першого по четвертий поверх.

Варто відзначити, що ремонтом труб займалася місцева керуюча компанія ТОВ ГК "ЮРВ". Дозвіл вона отримала від міської адміністрації.

Влада Волгоградської області прийняли рішення організувати пункти тимчасового розміщення для тих жителів міста, чий будинок частково обвалився після вибуху побутового газу.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...