Чергова ганьба скреп: Росіянин влаштував кривавий дебош в літаку (відео)

Хулігана забрала поліція.

Скріншот

П'яний росіянин влаштував криваву бійку в літаку, який летів з Москви до Анталії, передають Патріоти України.

Чоловік летів з родиною - дружиною з двома дітьми - в компанії друзів на відпочинок до Туреччини. Друзі дебошира стверджують, що він сильно нервував перед польотом, так як вперше виїхав за кордон.

Стюарди та пасажири намагалися заспокоїти дебошира, але в якийсь момент змушені були його зв'язати. Командир повітряного судна кілька разів по гучному зв'язку попереджав про необхідність дотримання правил безпеки в польоті і під час посадки, просив заспокоїтися і не псувати відпочинок сім'ї та друзям.

Ще в повітрі екіпаж лайнера викликав поліцію, яка забрала пасажира з борту літака після прильоту в аеропорт Антальї.
У мережі з'явилося відео п'яного дебошу росіянина. За словами очевидців, він пішов в туалет, а вийшов з нього весь в крові і почав бійку з бортпровідниками. Після того, як його ноги закували в наручники, він продовжив буянити і бажати всім смерті.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...