Чергова "зрада": Макаревич привезе в Україну музикантів, які підтримали анексію Криму

У складі російської групи "Машина часу" в Україну можуть приїхати люди, які підписали лист "На підтримку позиції Путіна щодо України і Криму". Про це в Facebook повідомив кримськотатарський журналіст Айдер Муждабаєв, повідомляють Патріоти України.

"Андрій Макаревич зі своїм колективом дадуть у нас три концерти в рамках туру "Світом править кохання". 20-го - в Одесі, 22-го - у Львові і, нарешті, 28 листопада - в Києві. Позиція Андрія Макаревича щодо України відома. Це вибір чесної і сміливої людини, вкрай рідкісний для РФ у наші дні. Водночас відомо, що не всі учасники групи "Машина часу" згодні з Макаревичем в його засудженнях політики Путіна", - зазначив Муждабаєв.

За його словами, клавішник Андрій Державін і директор групи Володимир Сапунов у 2014 році публічно підтримали агресію Путіна проти України, приєднавшись до ганебного списку підписантів "Колективного звернення до російської громадськості діячів культури Росії в підтримку позиції Президента щодо України і Криму".

"Згодом Андрій Державін і Володимир Сапунов не відкликали свої підписи під зверненням, не спростували і не скорегували свою антиукраїнську позицію, тим більше - не вважали за потрібне вибачитися перед українцями. У зв'язку з чим поява однієї з цих осіб під оплески на українській сцені, а другого - за сценою, котрий рахуватиме гроші український глядачів, є не більш доречним, ніж фільми з Пореченковим або концерти Кобзона", - підсумував Муждабаєв.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...