Черговий російський "рекорд" виявився антирекордом: В мережі підняли на сміх путінський лайнер

Якщо в 2013 році судно перевозило 4 тисячі осіб на своєму борту, то в 2017 пропагандисти назвали "рекордом" цифру аж у 180 пасажирів.

Лайнер "Князь Володимир". Фото: РИА Новости.У соцмережах звернули увагу, що наповненість російського круїзного лайнера "Князь Володимир" є меншою в десятки разів, що, звичайно, абсолютно не заважає російським пропагандистам радісно рапортувати про "рекорди", пишуть Патріоти України з посиланням на Знай.

Так, місцеві прислужники режиму відрапортували, що лайнер "відправився в четвертий круїз до Криму з рекордним числом пасажирів".

Повідомляється, що на борту корабля було аж 180 пасажирів, в той час як в доокупаційні часи круїзні лайнери перевозили тисячі людей.

Так, рекорд був зафіксований у 2013 році, тоді судно вмістило 4 тисячі осіб на своєму борту.

"Круїз по-російськи. Коли це позорище вже потоне, воно своїм існуванням порочить наші спогади", - відзначає місцевий блогер.

"Цей плаваючий іноді лапоть просто ображає мене своїм існуванням. Володимир це ... Хоч би лайном його залило вже під три чорти".

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...