Чіплявся до 12-річної дівчинки: На одеському пляжі затримали 72-річного пенсіонера-збоченця

Під час допиту підозрюваний підтвердив слова дитини про те, що відбувалося.

Ілюстрація: hyser.com.ua

В Одесі 14 червня на пляжі правоохоронці затримали 72-річного чоловіка за підозрою в розбещенні неповнолітньої, повідомляють Патріоти України.

Так, під час патрулювання пляжу "Аркадія" до велопатруля звернувся охоронець пляжу, який заявив, що бачив, як літній чоловік чіплявся до дитини, яка перебувала у моря без супроводу дорослих. Заявник пояснив, що коли підійшов до дівчинки, чоловік пішов, а потерпіла попросила допомоги.

"Правоохоронцям 12-річна одеситка зізналася, що кілька днів тому до неї підійшов незнайомий дідусь, упродовж трьох днів він спілкувався з нею на непристойні теми, під час останньої зустрічі почав торкатися", - розповіли в главку. За зовнішнім описом, який надав охоронець, поліцейські затримали 72-річного підозрюваного. Під час допиту він підтвердив слова дитини.

Мати дівчинки, дізнавшись про те, що сталося, написала заяву в поліцію. Наразі постраждала повинна пройти медичний огляд. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: УНІАН

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...