"Чхнув - 20 гривень": Мережу підірвала пародія на медичну реформу в Україні (відео)

На завершення сценки всі "новинки медицини" відчуває на собі міністр.

Творчий колектив "Дизель-Шоу" висміяв медичну реформу, запроваджену в Україні. Відео виклали в YouTube на офіційному каналі, повідомляють Патріоти України.

"Великий резонанс у суспільстві викликали реформи в Міністерстві охорони здоров'я України", - починають свій виступ коміки.

Так, у відео, яке представив творчий колектив "Дизель-Шоу", актори представляють сценку засідання з реформ під керівництвом міністра, який повідомляє свої підлеглим - щомісяця потрібно приймати по 10 реформ, а у них прийнято тільки 7.

У зв'язку з цим одна чиновниця запропонувала перейменувати лікарні у "Будинки здоров'я". Її задум схвалили і виділили 10 мільйонів на перейменування. Друга чиновниця запропонувала викликати швидку допомогу по Skype. Її колега поцікавився, а що ж робити тим, у кого немає інтернету. На це чиновниця відповіла, що такі люди втрачені для нашого суспільства - їх не треба лікувати взагалі.

Всі присутні чиновники висловлювали свої ідеї. Наприклад, прибрати медичних працівників зовсім з машин швидкої допомоги, а для огляду хворих використовувати водіїв. А в той час, коли викликів до хворих немає – використовувати машини для таксі.

Також прозвучала ідея про те, щоб ліквідувати аптеки, щоб українці не займалися самолікуванням, а на захворювання ГРВІ ввести штраф: чхнув - 20 гривень, кашлянув - 50 гривень. На завершення відеоролика у міністра несподівано трапляється напад, і вона отримує можливість відчути на собі всі нововведення і прийняті реформи.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...