Чого тільки не буває! Дівчина застрягла головою... у вихлопній трубі пікапа (відео)

Дев’ятнадцятирічна Кейтлін провела у трубі майже 45 хвилин.

Скріншот

Відвідувачка американського музичного фестивалю Winstock застрягла головою у вихлопній трубі вантажівки. Відео з визволенням полонянки стало вірусним, а сама вона потім розповіла, що було весело, повідомляють Патріоти України.

Це сталося у Міннесоті на фестивалі кантрі-музики. Відео зі спробою витягти полонянку з машини подивилися вже більше двох з половиною мільйонів осіб.

У департаменті шерифа округу МакЛеод підтвердили, що дівчина була п’яна. Звільнити її було непростим завданням, для якого довелося викликати бригаду пожежників.

З героїнею ролика, яку звуть Кейтлін, змогли поспілкуватися журналісти видання Leader. Вона розповіла, що просто веселилася з друзями, коли побачила цю вихлопну трубу. Тут дівчина вирішила, що її голова пролізе.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...