Чоловікам на замітку: Експерти розповіли, в якому віці жінки схильні до зради

Нове дослідження позашлюбних стосунків показало, що у жінок існує певний вік, коли вони найбільш схильні до зради.

Ілюстрація: nasslagdenie.ru

У заміжніх жінок в певний час настає момент, коли вони з усією відповідальністю здатні піти на зраду своєму партнерові. До подібних висновків дійшли дослідники популярного іноземного сайту знайомств Victoria Milan, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Виявилося, що найчастіше на адюльтер йдуть представниці прекрасної статі в середньому віці 37 років або, приблизно, через 7-8 років після середньостатистичного вступу в шлюб і початку сімейного життя.

Дослідження також надало конкретні результати по національній статистиці. Виявилося, що американки, наприклад, здатні змінити дружину через 8,5 років після весілля, а ірландки - 3,6 років шлюбу.

Засновник дослідження пояснює причину зрад заміжніх жінок в такий спосіб: "Можливо, їх чоловік не звертає на них уваги і не надає їм належної поваги. Ймовірно, шлюб покинула іскра і пристрасть. Яка б не була причина, роман на стороні може допомогти заміжнім жінкам повернути втрачену чуттєвість. Це універсальні потреби, і прагнення до сексуального задоволення - те, до чого прагнуть мільярди людей, незалежно від того, наскільки вони різні".

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...