"Чому ми повинні слухати це лайно, яке вигрібає Росія на нашу неньку?": З'явилося відео з жителями Донбасу, які звернулися до Києва

Автор поста зазначає, що дане відео є криком душі людей, яких протягом довгих років гіпнотизували пропагандою росіяни і деякі представники української влади з проросійською налаштованістю.

Ілюстрація: ЗМІ

У мережі з'явилося відео з жителями Донбасу, які звертаються до української влади з проханням забезпечити трансляцію в регіоні національних телеканалів, повідомляють Патріоти України.

Крім того, люди висловлюють своє обурення повсюдною присутністю там російських ЗМІ. Відповідний ролик опублікував користувач Михайло Журналіст на своїй сторінці у Facebook.

"Українське телебачення, чому його немає в Красногорівці? Я вас дуже прошу, люди добрі, поверніть нам "5 канал","1+1","Інтер", будь-який канал, дайте нам хоч три. Чому ми повинні слухати це лайно, яке вигрібає Росія на нашу неньку? Ми патріоти", - говорить головна героїня ролика, що стоїть перед групою активістів із українським прапором.

У свою чергу, автор поста зазначає, що дане відео є криком душі людей, яких протягом довгих років гіпнотизували пропагандою росіяни і деякі представники української влади з проросійською налаштованістю.

"Це відео для тих, хто говорить: "Яка різниця, якою мовою говорити?" Це відео про тих людей, які живуть за три кілометри від Донецька і хочуть українську мову, школу, телебачення, газети. А їм цього не дають", - обурився журналіст і закликав усіх подарувати жителям Донеччини та Луганщини українську Україну.


Усе працює! Telegram розблокував українських ботів після реакції Мінцифри

понеділок, 29 квітень 2024, 10:47

Адміністрація платформи Telegram, яка напередодні заблокувала офіційні українські чат-боти, що покликані боротися з російською агресією, скасувала своє рішення, передають Патріоти України. «Офіційні українські боти, що допомагали у боротьбі з агресією...

Оце так: Україна повідомила Єврораду про частковий відступ від конвенції з прав людини

понеділок, 29 квітень 2024, 10:30

На час воєнного стану військове керівництво України має право обмежувати свободу пересування громадян, оглядати речі та примусово вилучати приватне чи комунальне майно для державних потреб в умовах воєнного стану, згідно з оновленим переліком прав і св...