Чому німці найбільше не люблять росіян

Третину німців дратують туристи з Росії, бо ті заважають відпочивати. Німцям не подобається також любов росіян до випивки.

Туристи з Росії / фото з відкритих джерелЖителі Німеччини найбільше не люблять російських туристів. Такі результати опитування на німецькій спеціальній онлайн-платформі ab-in-den-urlaub, передають Патріоти України.

Третину німців дратують туристи з Росії, адже виробляють дуже багато шуму.


Також жителів Німеччини дратує пристрасть росіян до алкогольних напоїв – цей пункт відзначили 56% опитаних, брутальна поведінка – 38% і пристрасть до селфи – 24%.

На друге місце у жителів Німеччини потрапили британці. Основна причина, чому німці не люблять туристів з Англії – це пристрасть до алкоголю. За цей пункт проголосувало 58%.

При чому претензії до британців у німців є не тільки щодо відвідування їх рідної країни, а також через те, що пияцтво британців стає причиною незапланованих посадок літаків.

На другому місці опинилася звичка позичати пляжні лежаки, в тому числі і на різних світових курортах.

Це опитування майже повністю співпало з опитуванням, яке було проведено кілька років тому, в якому жителі Німеччини вказали самим дратівливим чинником у туристів з Британії та Росії – нестримне пияцтво.

Опублікував: evora

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...