Чому скажені щури з "Опоблоку" накинулися на Турчинова?

Причина проста: опоблоківці мають бізнес саме на окупованих територіях.

Скажені щури з опоблоку мабуть зовсім страх втратили. Гучні заяви, з трохи дебільнуватим ватним змістом, - їхня нова стратегія.

Але їх можна зрозуміти, вони забули додати, що саме їхні підприємства зараз працюють на Донбасі, збагатшуючи ворога. Я особисто повністю згоден з Турчиновим, а опоблоку, як на мене, прийшов час нагадати - ВІН тут не хазяін, що не подобається? "Чемоданвокзалростов"!

"Опоблок" подав заяву в СБУ та ГПУ, відносно неприпустимості блокади терористів. "Пропозиція блокади Донецької і Луганської областей, висловлена секретарем РНБО Турчиновим, - це заклик до злочину проти громадян України. Заклик до блокади двох областей - це заклик до розколу країни, до дискримінації наших громадян на державному рівні.

Опоциційний блок вимагає від Генеральної прокуратури і Служби безпеки України дати правову оцінку висловлюванням секретаря РНБО. Ми звертаємося до президента з вимогою дати політичну оцінку цим антиконституційним заявами. Суспільство повинно знати, чи відповідають ініціативи секретаря РНБО політиці української влади, а також чи може політик, який робить такі заяви, займати відповідальну державну посаду", - ідеться в заяві.

Раніше, секретар Ради національної безпеки й оборони Олександр Турчинов заявив, що необхідно перекрити весь вантажопотік через лінію розмежування на Донбасі. В інтерв'ю liga.net він назвав це єдиним способом зупинити контрабанду". Я прихильник цього варіанта - заборонити будь-які переміщення товарів і вантажів. Але мені кажуть: там же є підприємства, які платять податки в наш бюджет і на експорт відправляють продукцію, а валюта надходить в українські банки, там живуть наші громадяни, їм треба працювати і т. д.

Я вважаю, що тут доречний досвід Хорватії, яка на початку 1990-х перебувала у схожому з Україною становищі", - сказав Турчинов. Як відомо, жорстка економічна блокада дозволила Хорватії швидко деокупувати свої території. "Відповідно, якщо ми хочемо прискорити процес звільнення своїх територій - потрібно вибирати радикальний варіант", - вважає Турчинов.

За його словами, проти економічної блокади виступає Захід. "Особисто моя позиція: йде війна, і всі повинні працювати на перемогу. Повна ізоляція окупованої території значно наблизить терміни її звільнення. Інакше цей уповільнений процес тільки розтягує в часі страждання і біди, які є там", - заявив Турчинов.

Церковний Цинік

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...