Чому треба втікати із Вконтакте: ФСБ затримала активіста групи "Русскоязычный бандеровец" (відео)

Російська спецслужба звинуватила затриманого в поширенні ненависті і ворожнечі в соцмережі.

Скрін відео

У місті Санкт-Петербург співробітники ФСБ затримали Артема Чеботарьова. Його підозрюють в поширенні ненависті і ворожнечі за коментар в соціальній мережі "ВКонтакте". Оперативну зйомку групи захоплення виклало видання Медуза, інформують Патріоти України.

"Ви затримані за розміщення коментаря екстремістського характеру в соціальній групі "Російськомовний бандерівець", - каже у відео один з оперативників.

Відомо, що відповідальність за "образу почуттів віруючих" (ст. 148 КК) була введена в Росії після процесу над учасницями групи Pussy Riot. Стаття передбачає покарання у вигляді великого штрафу і позбавлення волі на строк до трьох років.

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...

Рухався на великій швидкості: В огорожу Білого дому врізався автомобіль

неділя, 5 травень 2024, 19:44

У столиці США місті Вашингтоні автомобіль, який рухався на великій швидкості, врізався в одну з огорож на периметрі безпеки навколо Білого дому. Внаслідок інциденту, який трапився пізно увечері 4 травня, водій загинув. Про це повідомляє «Голос Америки»...