Чомусь багато дивуються, дізнавшись, що Президент пожертвував на армію 300 млн, - волонтер

Ще до війни Петро Порошенко багато виділяв коштів на благодійність, але не афішував це.

Петро Порошенко. Фото: slawyanka.info.

Дивує шок більшості співгромадян, які дізналися, що Президент України Петро Порошенко пожертвував на армію та інші важливі питання 300 млн. грн. Про це повідомляє replyua.net з посиланням на волонтера Юрія Богданова, передають Патріоти України.

Він зазначив, що Президент це зробив без піару, і з'ясувалося це зовсім раптово. А ще стало відомо, що і до війни Президент багато жертвував на благодійність, і не прив'язувався до виборчого округу, не робив рекламу. А ще можна згадати, що Президент і його команда - виключення з українських правил, вони не поливають брудом своїх опонентів.

Навіть незважаючи на те, що опоненти не шкодують бруду на адресу Президента. А ще, продовжив перераховувати волонтер, на 5-й канал приходять всі, кому хочеться. Там не показують відверто замовні сюжети і показні шоу. І навіть журналістам ніхто не забороняє мати опозиційну позицію щодо Президента. Правда, дивовижні відкриття? Особливо для тих, хто не здатний продукувати що-небудь, крім злоби й ненависті, резюмував Богданов.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...