Чорна карма окупантів: У Москві зі знаменитої Третьяковської галереї на очах відвідувачів викрали картину "Ай-Петрі. Крим"

Чоловік, якого прийняли за працівника музею, спокійно підійшов до полотна, дістав з рами і спокійно вийшов собі геть

У Москві з виставки картин українського та російського живописця Архипа Куїнджі, яка проходить у Третьяковській галереї, викрали полотно "Ай-Петрі. Крим" (1908 рік). Факт крадіжки підтвердили у Мінкульті РФ, зазначають Патріоти України.

Директор департаменту музеїв відомства Владислав Кононов повідомив, що Мінкультури з'ясовує обставини зникнення картини.

"Ми перевіряємо інформацію про зникнення однієї з робіт Куїнджі з колекції Російського музею, яка була виставлена у Третьяковській галереї. На даний момент підтверджується факт відсутності роботи "Ай-Петрі" та наявність у галереї великої кількості поліцейських", - повідомив Кононов.

Джерело "Інтерфаксу" повідомило, що картину викрали на очах у численних відвідувачів експозиції.

"Чоловік, якого прийняли за працівника музею, спокійно підійшов до полотна Куїнджі, дістав його з рами і вийшов. Ні співробітники музею, ні глядачі не зрозуміли, що сталося, тому пошуки зниклої картини почалися лише через кілька хвилин", - повідомило джерело.

"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...