"Чорнобиль-2!": Екс-регіоналка влаштувала істерику на росТБ через Україну (відео)

Олена Бондаренко

Скандальна екс-регіоналка Олена Бондаренко заявила, що через розрив зв'язків з Росією Україна нібито перетворилася на другий Чорнобиль, повідомляють Патріоти України.

Вона поскаржилася на те, що країна втратила точки дотику з агресором в культурній, мовній, релігійній та економічній сферах і закликала боротися за возз'єднання України і Російської Федерації. Маревний спіч Бондаренко озвучила в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"Те, що відбувається в Україні, для мене це фактично Чорнобиль-2! Ну трапилося так, це велика трагедія! Зараз сарана пожирає те, що нас з вами об'єднувало: єдині принципи, православ'я, культура, мовне одноманіття, наші з вами єдині моменти у вихованні, єдині енергетичні системи колись були, зараз, на жаль, розірвано це, транспортне з'єднання і так далі. Зараз, по суті, боротьба не тільки за Україну — зараз боротьба і за Росію в тому числі йде", сказала поплічниця окупантів.

Чому виникають провали в пам'яті після розпивання спиртного: Вчені назвали причини

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:24

Вживання спиртного не тільки підвищує ризик померти від серцевого нападу та інших хвороб у довгостроковій перспективі, але й може спричиняти провали в пам'яті буквально на наступний ранок, передають Патріоти України. Група вчених з Університету Пенсіль...

Звільнена по обміну з лап Москви знаменита американська баскетболістка відверто розповіла про жахи російської в’язниці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:15

Дворазова олімпійська чемпіонка і чемпіонка світу з баскетболу Бріттні Грайнер заявила, що почувалася неповноцінною людиною в російській в’язниці, передає NV. . Дівчину заарештували в лютому 2022 року в аеропорту Шереметьєво за ввезення наркотичних ...