Чотирилапа вірність: На Закарпатті собака не підпускав лікарів до господаря, який знепритомнів на вулиці (фото)

У Мукачеві сталася доволі сумна історія, яка ще раз доводить цілковиту відданість чотирилапих друзів, повідомляють Патріоти України.

У суботу, 7 липня, зранку близько 06:40 до ММКП "Центр контролю за тваринами" зателефонували рятувальники, які розповіли, що на вулиці Данила Галицького, чоловік вигулював собаку породи вівчарка, він знепритомнів та впав на траву. У той час, собака сіла біля чоловіка і пильно його охороняла. Про це Мukachevo.net розповів інспектор центру Юрій Кость.

На місце було викликано швидку допомогу, але ті не змогли підійти до чоловіка, адже собака їх не підпускала. Тоді було викликано рятувальників, які в свою чергу, викликали ММКП "Центр контролю за тваринами".

"Ми прийшли, собаку виловили, тоді вже лікарі швидкої забрали чоловіка. Коли його клали на ноші, ми тримали собаку, а вона дуже скулила", - розповідає Юрій Кость.

Пан Юрій каже, він звернувся до правоохоронців, аби взнати де проживає мукачівець, щоб повернути собаку родичам, але, як виявилось він проживав сам, тому собаку триматимуть у притулку допоки чоловік не одужає. Наразі, він знаходиться у реанімації.

Згодом правоохоронці зазначили, що чоловіка сильно побили. Один з місцевих наніс удар чоловіку, той впав та втратив свідомість. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 121, ч.1, умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Джерело: Mukachevo.net

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...