"Что ты петляешь, как телка? Как мужик ответь!" Поярков та Найєм посварилися в ефірі через квартиру Лещенка (відео)

Суперечка розгорілася з приводу електронних декларацій і квартир.

Сергій Поярков і Мустафа Найєм. Ілюстрація:UkrDay

Український художник і активіст Сергій Поярков посварився з нардепом Мустафою Найємом. Це сталося під час передачі на телеканалі 112 Україна, інформують Патріоти України.

Причиною суперечки стала квартира нардепа Сергія Лещенка. Поярков розкритикував Найєма через "вибірковий підхід" нардепа, який закликав розслідувати е-декларації конкретних людей, а не походження двох квартир і тисяч доларів готівки "свого друга" Сергія Лещенка.

Нардеп Найєм заявив про необхідність розслідувати електронні декларації та звинуватив Пояркова в тому, що він подарував Януковичу книгу зі своїм підписом.

"Мустафа, что ты петляешь, как телка? Как мужик ответь. Мустафа должен плюнуть на дружбу и соблюдать закон", - заявив Поярков.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...