«Что за гадство! Мы на Родине в плену!»: Мережу підірвав новий хіт Мірко Сабліча (відео)

Українські музиканти заспівали відповідь Шевчуку з ДДТ, який промовчав, коли Росія напала на Україну.

Український митець Мірко Сабліч заспівав пісню про українських воїнів за мотивами пісні групи ДДТ, повідомляють Патріоти України.

"Пісня про українських воїнів для українських воїнів. Слова нижче. Деякі друзі не лінуються поширити пісню репостом. Юрий, ты написал эту песню про Чечню, но когда твоя страна напала на нас- ты отмычался. Пришлось спеть за тебя", - йдеться в коментарі до відео.

"Люди вірили...": Як за старих часів в Україні святкували Великдень

неділя, 5 травень 2024, 11:45

Етнографиня, наукова співробітниця відділу виставкової роботи Національного музею народної архітектури та побуту України (у Пирогові) Лариса Полуянова в ексклюзивному інтерв'ю "Фактам" розповіла про великодні традиції в нашій країні, передають Патріоти...

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...