Чудовий хлопчик: Онук продав квартиру у центрі облцентру "разом" із своїм 100-річним дідусем

Меркантильний нащадок не зміг знести думки, що замість нього спадком розпоряджатиметься дідова дружина

У Рівному онук продав 3-кімнатну квартиру разом зі 100-річним дідусем, зазначають Патріоти України. Тепер немічний пенсіонер через суд доводить, що не давав на це згодиТепер немічний пенсіонер через суд доводить, що не давав на це згоди.Житло опинилося в центрі суперечки однієї родини, йдеться в сюжеті ТСН.

Полковник у відставці Іван Барабаш обіймає дружину – вчительку, з якою познайомився шість років тому та встиг побратися. "Я хотіла статус мати. Він же полковник", - сміється Лариса Барабаш. Як тільки одружилися, одразу взялися судитися з онуком Івана Акимовича, бо переконують, що той продав квартиру в самому центрі Рівного разом із дідом. "Я залишився зовсім без квартири. Я просто в розбитому стані", - каже пенсіонер.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...