"Чудовисько, пропив честь офіцера": У СБУ оприлюднили скандальні факти про утікача Прозорова

Василь Прозоров

Зрадник Василь Прозоров, який утік у Росію, дійсно служив у лавах Служби безпеки України, проте був звільнений звідти за пияцтво на робочому місці. Однак це не завадило російській пропаганді підхопити його і використовувати як інструмент у дискредитації України. Про це йдеться в коментарі СБУ на офіційній сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Російська пропаганда традиційно нічим не гребує. Тому не дивує, що зрадників, яких всі зневажають, росіяни активно використовують для озвучування своїх заїжджених фейків про "таємні в'язниці" і таке інше. Показово, що Василь Прозоров був звільнений із посади старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу АТЦ Служби безпеки України за службовою невідповідністю — систематичне вживання алкоголю на робочому місці, дискредитацію звання офіцера", — йдеться в ньому.

"Пропивши честь офіцера, Прозоров вирішив торгувати совістю і військовою присягою, знайшовши в ФСБ РФ "гідних" людей. Але це чудовисько має пам'ятати долю Іуди. Це лише справа часу", — додали в українському відомстві.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...