"Чувак реально что-то тяжелое употребляет": У мережі підняли на сміх заяву Захараста про "Малоросію"

"А що тепер робити з пачпортами "динири"? - запитують користувачі мережі.

В мережі сміються над заявами Захарченка. Фото: Твіттер.

Заява ватажка так званої "ДНР" Олександра Захарченка про створення "Малоросії" викликало миттєву хвилю жартів і глузувань в мережі. Багатьох відразу ж хвилює доля так званої "Новоросії", про створення якої оголошували бойовики в самому початку війни на Донбасі, пишуть Патріоти України з посиланням на Апостроф.

Також громадськість вразила назва нової "держави". Деякі блогери роблять припущення щодо того, яку назву бойовики виберуть для наступної квазідержави.

І виникло питання – що бойовики будуть робити з виданими раніше "паспортами республік".

Кілька блогерів перейнялися думкою ватажка "ЛНР" Ігоря Плотницького з приводу планів його "колеги" призначити "столицею" окупований Донецьк.

Як повідомляли Патріоти України, письменник-бойовик Прилепін насмішив мережу розповіддю про ватажка ДНР.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...