Чи можна захворіти? Супрун розвінчала популярний міф про кондиціонери

Важливо правильно користуватися кондиціонером.

Ілюстрація: dengi.ua

Виконувачка обов’язків міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун запевнила, що захворіти від кондиціонера не можна, цей пристрій ж безпечним для людини Про це вона зазначила на сторінці у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Симптоми – кашель, подразнення слизової оболонки, труднощі з диханням, головний біль та втома – можуть бути пов’язані з так званим синдромом закритих приміщень.

Перш за все, йому необхідно час від часу проводити чистку фільтрів та пристрою загалом. Все тому, що брудні фільтри можуть сприяти розвитку респіраторних інфекцій.

Не варто ставити на дуже низьку температуру, якщо на вулиці жарко. Переохолодження може активізувати збудників хвороб. Не сидіть під сильним струменем повітря – може виникнути запалення м’язів та нервів.

Регулярно проводьте вологе прибирання та час від часу вимикайте кондиціонер для того, щоб не пересушити повітря. Також часто провітрюйте кімнату, коли пристрій вимкнений.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...