Чи не на любов до України натякає?! Після невдалої спроби заспівати в Одесі, екс-золотий голос спекла торт-вишиванку

Таїсія Повалій сфотографувалася з шедевром кулінарії.

Т.Повалій. Фото: Інстаграм.

Співачка, екс-народна артистка України і колишній народний депутат Партії регіонів Таїсія Повалій, якій, за словами її чоловіка і продюсера Ігоря Ліхути, не дають працювати в Україні, поділилася в своєму веб-журналі знімком з незвичайним тортом. Відповідне фото артистка опублікувала в своєму Instagram, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Цей торт - витвір мистецтва! Він не тільки красивий, але і дуже смачний!" - підписала знімок Повалій.

Відзначимо, що увагу привертає білосніжний торт, який імітує українську вишиванку із зображеними на ній кетягами калини, листочками і жолудями. Вінчає кулінарний шедевр гілочка калини.

Підписники співачки тут же взялися коментувати фотографію, відзначивши сяючий зовнішній вигляд артистки і диво-торт.

"Сладкий грех! Но иногда можно. Каравай, рушничок, калина - какой колорит!!! А кушать и вправду жалко!", "Сияющее солнышко, прекрасная Таечка. Торт действительно изумительно выглядит", " Ну Тая! разве можно такое на ночь выставлять?! Берегись, мой холодильник, я иду!!! Фигура, прощай", " А еще торт весьма патриотичен. Тая, Вы шикарная!" — коментують підписники артистки.

Нагадаємо, 2 травня Таїсія Повалій та її чоловік Ігор Ліхута були помічені в Одесі, де побували імовірно з метою дати концерт на Куликовому полі.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...