Чи то Монро, чи то Борис Апрель: У мережі не впізнали "відредаговану" Повалій (фото)

Українська співачка, що втекла до Росії, випустила новий відеокліп "Серце - будинок для любові".

Таїсія Повалій знову  "помолоділа". Фото: Інстаграм.

Опальна українська співачка Таїсія Повалій, яка давно переїхала в Росію і часто виступає в Кремлі, випустила новий кліп на пісню "Серце - будинок для любові". На відео її важко впізнати - так сильно постаралися гримери (або фахівці з комп'ютерної графіки, а може і пластичні хірурги), щоб "омолодити" артистку. Зовнішній вигляд екс-регіоналки порівняли з травесті-дівою Монро - схожість дійсно проглядається, пишуть Патріоти України.

"Тая, як ніби мультик мальований з Монро, просить заглянути в її серце в ротації на М1. Я щось пропустила або було гучне повернення, гірке покаяння і народне прощення?" - пише блогер Аліна Смоліна.
Користувачі мережі підтримують її, деякі навіть коментують побачене словом "Адок".

Перепост публікації Аліни зробила і сама Монро, зазначивши, що "Десь в шафі явно висить портрет Доріана .... # таяостановісь".

Відзначила нове творіння Повалій і популярна Facebook-спільнота "Рагу.Лі".

У коментарях співачку порівняли з Россом з серіалу "Друзі" і навіть зі змінив стать Борисом Апрелем.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...