Насичені жири, які є у молоці, вершковому маслі, йогурті та сирі, не збільшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це підтвердили нові дослідження науковців з Університету Техасу у США, повідомляють Патріоти України.
З їх слів, деякі кисломолочні продукти мають позитивний вплив для здоров'я серця – певна жирна кислота, яка присутня в молочних продуктах, може знизити ризик смерті від серцево-судинних захворювань, особливо, від інсульту.
Наші результати не лише підтримують, але і значно зміцнюють зростаючу кількість доказів, які свідчать про те, що молочний жир, всупереч поширеній думці, не збільшує ризик виникнення серцевих захворювань або загальної смертності у літніх людей, – зазначила доктор Марсія Отто.
Зокрема, продукти з незбираного молока фактично знижує ризик смерті від інсульту на 42%. Адже, як відомо, молочні продукти є джерелами кальцію та калію – речовин, необхідних організму протягом усього життя.
Печерський районний суд міста Києва залишив під вартою військовослужбовця взводу охорони Збірного пункту Київського міського ТЦК та СП, який підозрюється у перевищенні повноважень під час виконання службового завдання по «поставці мобілізаційних ресурс...
В Україні нещодавно змінили правила оформлення соціальної допомоги. У зв'язку з тим, що Пенсійний фонд України (ПФУ) тепер має функцію призначення та виплати соціальних допомог, будуть проведені перевірки всіх отримувачів допомоги, передають Патріоти У...