Насичені жири, які є у молоці, вершковому маслі, йогурті та сирі, не збільшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це підтвердили нові дослідження науковців з Університету Техасу у США, повідомляють Патріоти України.
З їх слів, деякі кисломолочні продукти мають позитивний вплив для здоров'я серця – певна жирна кислота, яка присутня в молочних продуктах, може знизити ризик смерті від серцево-судинних захворювань, особливо, від інсульту.
Наші результати не лише підтримують, але і значно зміцнюють зростаючу кількість доказів, які свідчать про те, що молочний жир, всупереч поширеній думці, не збільшує ризик виникнення серцевих захворювань або загальної смертності у літніх людей, – зазначила доктор Марсія Отто.
Зокрема, продукти з незбираного молока фактично знижує ризик смерті від інсульту на 42%. Адже, як відомо, молочні продукти є джерелами кальцію та калію – речовин, необхідних організму протягом усього життя.
Олександр Красюк, котрий раніше працював промоутером абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика (24-0, 15 КО), зізнався, що у нього були сумніви в перемозі свого колишнього підопічного над Даніелем Дюбуа (22-3, 21 КО), передають Патріоти Ук...
У Києві протягом липня зросла кількість шпиталізацій через COVID-19. Про це повідомив Департамент охорони здоров’я Києва, передають Патріоти України. Там зазначили, що станом на 1 липня в інфекційних відділеннях стаціонарних комунальних медзакладів пер...