Насичені жири, які є у молоці, вершковому маслі, йогурті та сирі, не збільшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це підтвердили нові дослідження науковців з Університету Техасу у США, повідомляють Патріоти України.
З їх слів, деякі кисломолочні продукти мають позитивний вплив для здоров'я серця – певна жирна кислота, яка присутня в молочних продуктах, може знизити ризик смерті від серцево-судинних захворювань, особливо, від інсульту.
Наші результати не лише підтримують, але і значно зміцнюють зростаючу кількість доказів, які свідчать про те, що молочний жир, всупереч поширеній думці, не збільшує ризик виникнення серцевих захворювань або загальної смертності у літніх людей, – зазначила доктор Марсія Отто.
Зокрема, продукти з незбираного молока фактично знижує ризик смерті від інсульту на 42%. Адже, як відомо, молочні продукти є джерелами кальцію та калію – речовин, необхідних організму протягом усього життя.
Підлітки із Запоріжжя записали відео, як сидять на даху гаража з, імовірно, травматичною зброєю та жартують, що відкриють вогонь по пенсіонерках поруч. За справу взялася поліція. Поліція Запорізької області повідомила, що правоохоронці 6 жовтня знайшли...
Під час фестивалю Дурга-Пуджа в Західній Бенгалії (Індія), що символізує перемогу добра над злом, організатори створили опудало демона, схоже на президента США Дональда Трампа. Про це 8 жовтня повідомив CNN, передають Патріоти України. Щороку під час с...