Насичені жири, які є у молоці, вершковому маслі, йогурті та сирі, не збільшують ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Це підтвердили нові дослідження науковців з Університету Техасу у США, повідомляють Патріоти України.
З їх слів, деякі кисломолочні продукти мають позитивний вплив для здоров'я серця – певна жирна кислота, яка присутня в молочних продуктах, може знизити ризик смерті від серцево-судинних захворювань, особливо, від інсульту.
Наші результати не лише підтримують, але і значно зміцнюють зростаючу кількість доказів, які свідчать про те, що молочний жир, всупереч поширеній думці, не збільшує ризик виникнення серцевих захворювань або загальної смертності у літніх людей, – зазначила доктор Марсія Отто.
Зокрема, продукти з незбираного молока фактично знижує ризик смерті від інсульту на 42%. Адже, як відомо, молочні продукти є джерелами кальцію та калію – речовин, необхідних організму протягом усього життя.
У Великій Британії подружжя дало своєму цуценяті попити газованої води й показали, як він відреагував на такий напій. Момент господарі зафіксували на відео. Про це 26 червня повідомило медіа The Newsweek, передають Патріоти України. Неллі, мініатюрний ...
Колишній український військовополонений Максим Бобилєв, якого підозрюють у жорстокому поводженні з бійцями під час його перебування в російському полоні, заявив, що хоче повернутися на службу до 35-ї окремої бригади морської піхоти. Про це інформує hro...