Чи захоче ворог помірятися силами: Екс-розвідник озвучив прогноз на Новий рік на Донбасі

Новорічні свята в зоні проведення Операції Об'єднаних сил повинні пройти без загострень. Ескалації ситуації на лінії розмежування, зокрема посилення обстрілів, не очікується. Про це розповів екс-військовий розвідник і волонтер Андрій Римарук, повідомляють Патріоти України.

За його словами, прогноз ґрунтується на тому факті, що минулий Новий рік був найтихішим за всю історію війни. "Тоді протягом семи днів не фіксували жодного порушення режиму тиші. І я думаю, що така ж ситуація повториться і цього року", - запевнив Римарук.

Проте, підкреслив він, посилення російського військового угрупування на кордоні з Україною –- це сигнал, який держава і армія не повинні пропустити. "Але зараз, можу вас запевнити, хлопці готові до будь-якого розвитку подій. Ми чекаємо, і якщо ворог захоче помірятися з нами силами, ми покажемо - хто ми і якою силою володіємо", - підсумував волонтер.

Джерело: Обозреватель

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...