Дайте скрепам корвалолу: В Україні успішно випробували ракетний комплекс "Скіф" (фото, відео)

"Скіф" комплектується ракетами з тандемними кумулятивними та осколково-фугасними бойовими частинами.

Фото: ФБ

У Чернігівській області успішно завершили випробування експортного протитанкового керованого ракетного комплексу "Скіф". Про це заявляє київське державне конструкторське бюро "Луч", повідомляють Патріоти України.

Фінальний етап випробувань нової модифікації ракетного комплексу "Скіф" проходив у присутності іноземного замовника.

"Під час випробувань були здійснені пуски керованих ракет "Скіф". Всі визначені цілі були успішно уражені. Представники замовника залишилися задоволені та високо оцінили унікальні тактико-технічні характеристики ракет виробництва "КБ Луч", – інформує бюро.

Переносний протитанковий ракетний комплекс "Скіф" призначений для ураження живої сили противника, рухомих і нерухомих броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену чи монолітну броню, у тому числі з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, легкоброньованих об'єктів та вертольотів.

"Особливістю комплексу є можливість наведення ракети на ціль із закритих позицій та сховищ, що знижує ризик знищення навідника зворотнім вогневим ударом противника", – зазначає "Луч".

"Дістав з-під завалів трьох людей": У Дніпрі 14-літній підліток допомагав рятувати постраждалих після атаки РФ (фото)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:52

Місцеві журналісти також поспілкувались з юним рятувальником. Тимофій мешкає неподалік п'ятиповерхівки, в яку влучив ворожий снаряд. Він відразу прибіг на місце трагедії та почав допомагати рятувальникам. Юнак допомагав виводити постраждалих людей з ме...

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...