"Далі Закарпаття": На росТБ зухвало пригрозили Україні через Донбас (відео)

Настільки гучну погрозу, завуальовану під сарказм, вирішив підтримати і ведучий програми Соловйов, який зазначив, що Росія завжди виступає за мир, однак, якщо хтось спробує перевірити російського ведмедя, то буде здивований.

Скріншот

Кремлівські пропагандисти заявили, що Росія нищівно відповість Україні в разі військового вирішення питання Донбасу і навіть з сарказмом відзначили, що не виключають ймовірності окупації Ужгорода, повідомляють Патріоти України.

Так вони відреагували на прогноз про те, що війна на Донбасі може спричинити дестабілізацію всередині самої країни-агресора, озвучений в ефірі програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"З фактора дестабілізації України, яким спочатку був Донбас, і фактора, який перешкоджає вступу України в НАТО, Донбас може перетворитися на потужний фактор дестабілізації внутрішньої ситуації в Росії. Після 2018 року", - почав дискусію керівник Центру політичних досліджень країн Північної і Східної Європи Олександр Ситін.

Свою думку він продовжив тим, що гучні заяви терористів про намір захопити Львів та інші території, зовсім не підтверджують готовності та можливості Росії підтримати подібні дії.

"Далі, я так розумію, Бухарест і Варшава лежать, Краків там ще є. Виникає питання: Росія готова до того, щоб в обставинах, що склалися, ухвалювати якісь військові рішення? Говорили, що Росія дуже сильна, озброєння випереджає американське, все чудово. Воля і готовність це озброєння використовувати на своїх західних рубежах є чи ні? Я вважаю, що ні. І сподіваюся, що ні", - підкреслив Ситін.

У відповідь на це російський політолог Дмитро Куликов зухвало заявив, що найзахідніше на мапі України знаходиться Закарпаття.

Настільки гучну погрозу, завуальовану під сарказм, вирішив підтримати і ведучий програми Соловйов, який зазначив, що Росія завжди виступає за мир, однак, якщо хтось спробує перевірити російського ведмедя, то буде здивований. Топ-пропагандист запевнив, що Росія не збирається влаштовувати Україні будь-яких провокацій, однак і не має наміру потурати і прощати.

Ситін, в свою чергу, звернув увагу на популярне пропагандистське кліше про ведмедя і поставив Соловйову питання, чи можна Донбас вважати носом російського ведмедя?

"Донбас - це наші співвітчизники. І було неодноразово заявлено президентом, що ми не дамо їх знищити. Будь-яка спроба військового рішення з боку України питання Донбасу призведе до однозначної, адекватної, необхідної і нищівної відповіді. Я не кажу, що це означає, що будуть використані наші війська. Це не питання моєї компетенції. Але я думаю, що ні в кого не повинно бути сумнівів, що відповідь буде дуже переконливою", - загрозливо відповів пропагандист.


Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...