"Даже "вата" ностальгирует по Украине": У мережі розповіли, до чого окупанти довели Крим

Мешканці Криму почали масово шкодувати про російську окупацію і намагаються спілкуватися в соцмережах українською мовою. Докази цього оприлюднив блогер "Кримський бандерівець" у Twitter, повідомляють Патріоти України.

Також наголошується, що у кримчан зникла поголовна агресія, яка спостерігалася в 2014-2015. "Навіть наша в*та ностальгує за Україною. Або як мінімум вже не проявляє агресії до української мови, що було в 2014-2015 роках. Запоребриків розриває на частини від злості. Пишуть, що "не пахне у нас Росією" і "все було даремно", - зазначив блогер.

На опублікованих ним скріншотах листувань в популярному в Керчі пабліку фоловери один з одним спілкувалися щирою українською або комбінували її з російськими словами. "Любі друзі, тут такой вопрос. Ходят по квартирам две мадам странного вида, приглашают в магазин... Що це за цирк, кто-нибудь знает? Щиро дякую за увагу", - написала користувачка мережі.

У коментарях до її посту кримчани також відповідали українською: "то понаїхалі", "женіть їх в шию", "як же я сумую за мовою".

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...