Дбайте про здоров'я: Священнослужитель УГКЦ запустив спортивний флешмоб для інших священиків (відео)

Іван Данчевський виклав у мережу відео свого тренування у спортзалі.

Скрін відео

Священик УГКЦ Іван Данчевський започаткував спортивний флешмоб. Він виклав у мережу Facebook відео свого тренування у спортзалі та закликав інших священиків та вірян займатись спортом та популяризувати здоровий спосіб життя, передають Патріоти України.

"Прийшла весна, багато молоді і не тільки вирушають на пікніки, а як же спорт. Я б хотів заохотити всіх нас дбати за фізичне здоров’я, тому пропоную флешмоб, де отці на власному прикладі продемонструють, як вони займаються спортом", – написав Іван Данчевський.

Він закликав двох священиків та одного вірянина підтримати його флешмоб та також опублікувати відео або фото зі своїх спортивних занять у Facebook.

Іван Данчевський є випускником Львівської духовної семінарії УГКЦ та Українського католицького університету. Також він навчався на богословському факультеті Папського інституту духовності «Терезіанум» у Римі.

Був префектом Київської Трьохсвятительської духовної семінарії, а тепер є пресвітером єпархії Володимира Великого у Франції для греко-католиків країн Бенілюксу, Швейцарії та Франції. Живе у Брюсселі та служить у греко-католицькій церкві.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...