"Де мент-хабарник і де архітектура?": Міліціонер, який допомагав терористам на Донбасі, отримав "хлібну" посаду

Фото: ФБ

Колишній керівник управління внутрішніх справ у Торецьку Павло Панасюк, який активно допомагав бойовикам, а після звільнення міста повернувся на державну службу. Про це розповів блогер та журналіст Денис Казанський, повідомляють Патріоти України.

Після звільнення міста Панасюк пішов на пенсію, а потім очолив департамент державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області.

"Одіозний мент-хабарник Павло Панасюк (він же Паша-Хаммер), який очолював до війни УВС Горлівки, а під час війни співробітничав з бойовиками в Дзержинську, не тільки не сів у в'язницю, але знову отримав хлібну посаду в Донецькій області", – написав журналіст.

Журналіст додав, що збереглося відео, на якому Панасюк пропонує бойовикам патрулювати місто спільно з міліцією.

"Після звільнення Дзержинська Панасюк не поніс ніякого покарання і спокійно пішов на пенсію. Здавалося, ми вже про нього не почуємо, але немає. Виявляється, нещодавно Панасюк повстав з небуття і очолив департамент державної архітектурно-будівельної інспекції в Донецькій області. Як ?! Чому ?! де мент-хабарник Панасюк і де архітектура! Але тут все пояснюється просто. Посада дуже хлібна. Головне – вчасно заносити кому треба", – пояснив Казанський.

В декларації, каже блогер, Панасюк вказав 6 автобусів, шість квартир, приміщення дитячого садка, два будинки та кілька автомобілів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...