"Денег нет, но…": Терористи "ДНР" хочуть збувати видобуте вугілля в Африці

У бойовиків бракує коштів - на окремих підприємствах "ДНР" зростає заборгованість по виплаті заробітної плати, що призводить до їхньої ліквідації.

Ілюстрація: vchasnoua.com

Так зване "Міністерство вугілля і енергетики ДНР" активно намагається знайти ринки збуту вугілля, що видобувається на окупованій території Донецької області. Про це розповів народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Зокрема, представники "ДНР" намагаються налагодити поставки вугілля в країни африканського континенту. "Зазначені схеми планується реалізувати завдяки лобіюванню та протекції депутата регіонального парламенту адміністративної області П'ємонт (Італія) від партії "Брати Італії" (Fratelli d`Italia), глави "центру ДНР в Італії" Мауріціо Марроне", - зазначив він.

Також він додав, що на окремих підприємствах "ДНР" зростає заборгованість по виплаті заробітної плати, що призводить до їхньої ліквідації.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...