Депутат у комі: Під Дніпром майже до смерті побили людину Ляшка

Невідомі 22 грудня побили майже до смерті депутата Радикальної партії України Анатолія Костенка. Як розповів на своїй сторінці Facebook Сергій Рибалка, нардепа знайшли вдома в калюжі крові, коли він лежав на підлозі, повідомляють Патріоти України.

"Майже до смерті побитий депутат Павлоградської районної ради від Радикальної партії Олега Ляшка Анатолій Костенко! Сьогодні ввечері його знайшли вдома на підлозі в крові. Лікарі констатували численні переломи всіх кінцівок та черепно-мозкову травму. Спочатку його відвезли до 4-й Павлоградській лікарні", – написав він.

За словами Рибалка, з урахуванням тяжкості травм Костенка все ж відправили до клінічної лікарні імені Мечникова Дніпропетровської обласної.

"Сам Анатолій Костенко – з села Троїцьке. За характером – борець за правду. Завжди відстоює права людей та бореться з несправедливістю та корупцією. Радикальна партія Олега Ляшка вимагає від правоохоронних органів ретельного розслідування цього звірського злочину", – підсумував він.

У свою чергу, однопартійці потерпілого розповіли 24 грудня "Радіо Свобода", що нардеп перебуває у реанімації лікарні в непритомному стані.

Поліція порушила кримінальні провадження через замах на місцевого жителя за статтями 15 (замах на злочин), 115 (умисне вбивство) і 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює нападників.

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...