Держкіно виділить 22 млн грн на містичний трилер Любомира Левицького (відео)

Виробництво фільму завершиться взимку 2018 року.

Фільм "Егрегор". Скріншот

Державне агентство України з питань кіно сьогодні уклало з компанією «Солар Медіа Інтертейнмент» контракт про надання кінопроекту «Egregor» режисера Любомира Левицького державної фінансової підтримки розміром 22 млн грн. Як повідомляє прес-служба Держкіно, загальна вартість виробництва фільму – 66,268 млн грн, передають Патріоти України.

Повнометражний художній фільм «Egregor» став одним із переможців ІХ конкурсного відбору Держкіно, отримавши один із найвищих балів. Автори сценарію – Любомир Левицький та Сергій Касторних, продюсер – Сергій Лавренюк.

Пригодницький трилер з елементами містики зніматиметься в Україні (Київ, Львів), Франції та Німеччині. За сценарієм, упродовж сотні років два ордени борються за можливість керувати свідомістю людства. Віктор Грабовскі – батько дитини, яку обрали ордени для матеріалізації найпотужнішого у світі егрегора. Щоби знайти свого викраденого сина, Віктору доведеться подолати безліч перешкод.

За словами режисера стрічки Левицького, ідея фільму «Egregor» з’явилася в нього після ознайомлення з дослідженням «ефекту сотої мавпи». Експеримент, проведений Лоуренсом Блером і Лаелом Вотсоном у середині 1970-х, доводив паранормальне швидке поширення інформації суспільству від групи, яка набрала критичну масу – сто осіб. Виробництво фільму завершиться взимку 2018 року.

Щось не поділили: У Дніпрі сталася стрілянина між дівчатами на вулиці

понеділок, 29 квітень 2024, 17:17

У Дніпрі біля кафе в одному з районів міста неповнолітня дівчина вистрілила в іншу з предмету, схожого на пістолет. Про це повідомили на сторінці у Facebook поліції Дніпропетровщини, передають Патріоти України. "Біля одного з кафе в Амур-Нижньодніпровс...

Бережіть голови! Сильна магнітна буря тероризуватиме українців протягом кількох днів

понеділок, 29 квітень 2024, 16:56

Квітневі магнітні бурі поволі перейдуть у травневі - магнітосфера Землі буде доволі неспокійною, передають Патріоти України. Як повідомляє «ТСН», 29 квітня очікується сонячна активність з К-індексом 5 (червоний рівень), що відповідає сильній бурі, здат...