Діяв маніяк? Зниклу на Дніпропетровщині 13-річну дівчинку знайшли мертвою (фото)

Вчора, 4 липня, в Нікополі пішла з дому і не повернулася 13-річна Єлизавета Корешнікова, повідомляють Патріоти України.

Дівчинка вирушила до своєї подруги в дитячий табір "Великий Луг" і після цього перестала виходити на зв'язок.

Як повідомили співробітники прес-служби Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, дівчинку відразу ж стали розшукувати родичі і поліцейські.

5 липня в Нікополі організували масові пошуки зниклої дитини. 13-річну Єлизавету шукали 220 поліцейських, а також небайдужі городяни і волонтери.

Як повідомляє "Інформатор", для того, щоб якомога швидше відшукати дитину, правоохоронці навіть вели пошуки з повітря: вони обстежили територію міста з вертольота.

За підсумками пошуків, Єлизавету Корешнікова знайшли мертвою. На даний момент в поліції не розголошують подробиць. Всі деталі страшної події з'ясовуватимуть правоохоронці.


Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...