Дієтологи розповіли, що треба їсти взимку, щоб не набрати зайвих кілограмів

Першим правилом для втримання ваги є дрібне харчування. Їсти слід кожні 2-4 години невеликими порціями. Це дозволить постійно бути ситим і не переїдати. Таке харчування піде на користь метаболізму й дасть можливість уникнути навантаження на органи шлунково-кишкового тракту, повідомляють Патріоти України.

Тим, хто дбає про свою фігуру, одразу після пробудження рекомендується випивати склянку чистої води. Тільки через півгодини варто приступати до кави або повноцінного сніданку.

Снідати рекомендується вареними яйцями або яєчнею з тостом із цільнозернового хліба й двома шматочками сиру. На перший перекус після сніданку підійдуть фрукти або чашка чаю з крекером чи вівсяним печивом.

Обідати рекомендується гарячими стравами. Можна приготувати м'ясо або рибу. Ці продукти варто вживати саме вдень. Для вечері вони надто важкі на шлунок. Вечеряти важливо на пізніше ніж за 3 години перед сном. Перевагу при цьому ліпше надавати рослинній їжі або нежирному йогурту. Підійде також сир.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...