"DiscoverUkraine": Українські школярі записали звернення до Ілона Маска (відео)

Фото: icdn.lenta.ru

У соціальних мережах почався новий флешмоб серед українських школярів - #ElonMuskDiscoverUkraine. У рамках цього проекту українські школярі записали відеозвернення до засновника компанії SpaceX Ілона Маска, повідомляють Патріоти України.

Флешмоб створений з метою залучення уваги знаменитого американського винахідника Ілона Маска до результатів українського освітнього проекту "Відкривай Україну". Так, школярі 7-11 класів з усієї України створювали власні унікальні творіння: коворкинги, радіо, мурали. Всього у проекті беруть участь 428 команд з 284 населених пунктів України.

Учасники проекту записали відеозвернення до знаменитого інженера і винахідника з метою привернути увагу до своїх проектів, а також запросили Ілона Маска на фінал #ElonMuskDiscoverUkraine.

"Відкривай Україну" - це освітній гейміфікований проект, який складається з навчальної частини і окремо конкурсу. Координатори проекту повідомляють, що вони створюють середовище для розвитку підлітків, допомагаючи придбати нові навички і змінити світ навколо.

Підприємець і мільярдер Ілон Маск - справжній трудоголік і в його житті все підпорядковане здійсненню зухвалих ідей, які виникають в голові винахідника. Засновник компанії PayPal, засновник, співвласник, генеральний директор і головний інженер компанії SpaceX, голова ради директорів, генеральний директор і головний ідейний натхненник компанії Tesla, член ради директорів компанії SolarCity, заснованої його двоюрідними братами, засновник компанії SpaceX - і це далеко не все, чим займається Ілон Маск.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...