Діти, скалічені війною: 12-річний хлопчик з Донбасу передав вдячного листа прем’єр-міністру Канади (фото)

Лікарі в Монреалі зробили протези Миколі, який через вибух гранати лишився руки і обох ніжок.

Микола Нижніковський з селища Володарське Донецької області. Фото: "Фейсбук"12-річний Микола Ніжніковський з селища Володарське Донецької області, якому допомагають канадські лікарі, написав лист подяки прем'єр-міністра цієї країни Джастіну Трюдо. Лист Трюдо передав особисто Президент України Петро Порошенко, пишуть Патріоти України з посиланням на повідомлення гаранта на сторінці в "Фейсбук".

Зазначимо, що в серпні минулого року Коля з-за вибуху гранти втратив обидві ноги і праву руку. На допомогу прийшли канадські медики, які протезують нашого маленького співвітчизника.

"Микола написав лист подяки для Джастіна Трюдо і попросив передати його канадському прем'єру. Микола, твоє прохання виконано!" – написав гарант.

Жінка-"ніндзя" примудрилася майже рік прожити у вивісці на даху супермаркету

вівторок, 14 травень 2024, 12:53

Жінку-безхатька зі штату Мічиган, США, знайшли у вивісці на даху супермаркету Family Fare у Мідленді. Вона жила там близько року, і ніхто її не помічав. Про це пише Oddity Central, передають Патріоти України. 34-річну жінку, ім'я якої не називається, з...

"Коли фотографувала номери авто": Одеситка заявила, що її побив милицею працівник ТЦК

вівторок, 14 травень 2024, 12:43

Мешканка Одеси заявила, що її побив милицею чоловік у військовій формі, який назвався працівником ТЦК. Про це постраждала написала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. Жінка розповіла, що вона та троє її друзів прибули до відділку...