Для їхньої ж користі: У Пакистані розглянуть законопроект, який дозволить чоловікам "злегка бити дружин"

Судячи зі списку провин, за які дружина може відгребти на горіхи від свого пакистанського чоловіка, в Пакистані теж хочуть вступити в ЄС.

Пакистан - країна, де немає рівноправності. Фото: bubr.ruУ Пакистані рада ісламської ідеології запропонувала законопроект, згідно з яким чоловікам дозволяється "злегка бити" своїх дружин в якості дисциплінарного заходу, інформують Патріоти України про повідомлення на сайті Нескучные новости.

"Чоловікові треба дозволити злегка бити свою дружину, якщо вона не дотримується його розпорядження або відмовляється одягатися відповідно до його побажань", - говорить законопроект.

Також ініціатива передбачає допустимим застосування даної міри покарання щодо жінки, якщо вона не носить хіджаб, спілкується з незнайомими людьми, розмовляє настільки голосно, що її безперешкодно можуть чути сторонні люди, і надає грошову підтримку людям без згоди на те чоловіка.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...