"Для мене це дуже хвилююче": Зацькована через торт у Харкові школярка зробила сміливу заяву (відео)

Учениця 6-го класу харківської школи №151 Діана, яку принизили через відмову батьків брати участь у поборах, після інциденту вразила сміливістю. Дівчинка заявила, що залишиться вчитися у цій школі й буде боротися, повідомляють Патріоти України.

За її словами, вона здивована тією підтримкою, яку їй надали після того, що сталося. "Для мене це дуже хвилююче, взагалі не віриться", - говорить вона у сюжеті "Фактів".

Зараз школярці дарують солодощі, запросили на екскурсію у Верховну Раду, а її кумир — лідер гурту DZIDZIO попросив дітей стати добрішими і запросив Діану в кіно.

Крім того, журналісти влаштували акцію "Не будь як тортники". Відомі харків'яни вже підтримали її. Протягом декількох тижнів вони будуть зустрічатися зі школярами та розповідати їм свої історії буллінгу, щоб закликати дітей не боятися про це говорити.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...