Для порятунку героїв: У Харкові відкривають новий військовий госпіталь (фото)

Найближчим часом тут планують почати будівництво ще одного корпусу.

Фото: ДПСУ

У Харкові невдовзі відкриється госпіталь Державної прикордонної служби, будівництво якого було розпочато у 2015 році, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр ДПСУ.

Так, днями заклад вже отримав ліцензію Міністерства охорони здоров’я на провадження господарської діяльності з медичної практики.

В поліклінічному відділені цього медичного закладу Держприкордонслужби будуть вести прийом фахівці вузьких спеціальностей з терапії, отоларингології, офтальмології, ендокринології, кардіології, дерматології, наркології і психіатрії, стоматології та іншої направленості.

Передбачено створення кабінетів функціональної діагностики, кабінету УЗД, рентгенографії та томографії, сучаснішої клінічної лабораторії, блоку для приготування їжі та їдальня.

"Найближчим часом розпочнеться будівництво другого корпусу госпіталю, в якому буде розташовуватись діагностичний корпус на 50 осіб, хірургічне відділення з операційним блоком та реанімацією, що є актуальним в умовах ведення антитерористичної операції", - сказано у повідомленні.

Наразі продовжується набір кадрів як серед лікарів, так і середнього та молодшого медперсоналу, а також облаштування кабінетів та палат.

Нагадаємо, у Дніпровській лікарні Мечникова попросили допомоги для бійця АТО, якому повинні зробити серію операцій.

Війна не завада? Французькі ЗМІ повідомили про запрошення Росії на річницю висадки союзників у Нормандії

вівторок, 16 квітень 2024, 16:30

Міжнародна церемонія на честь 80-річчя висадки союзників у Нормандії відбудеться 6 червня. Володимира Путіна там точно не буде, але не виключена присутність кремлівської делегації, передають Патріоти України. За інформацією Europe 1, Росія буде добре п...

Оце так: У Польщі викинуть тонни українського морозива

вівторок, 16 квітень 2024, 16:22

Польські інспектори заборонили продаж у країні партії понад 7 тонн морозива, яке раніше завезли з України. До якості товару в поляків питань не було – їх не влаштувало маркування, передають Патріоти України. Про відповідне рішення повідомили у мікробло...