Для справжніх патріотів: Бандерівський гороскоп на липень (фото)

Астрологи розповіли, як житиметься справжнім бандерівкам і бандерівцям в липні 2018 року, повідомляють Патріоти України.

В липні в Овнів-бандерівців бадьорості буде як в артилеристів на Донбасі, яким щойно підвезли нові БК. Ви будете як той Гай Юлій Цезарь (тільки з хорошим фіналом і встигнете і попрацювати, і поподорожувати, і навіть закохатися, чи укріпити вже існуючі стосунки).

Неважливо, які завдання чекатимуть на вас впродовж тижня - будь-яку справу ви сприйматимете з криком "Ура!" і робитимете її так, що це викликатиме вигук "Овва". Тому задумайтеся над започаткуванням власної справи.

Тільці-бандерівці в липні для багатьох будуть горсиком, в який можна поплакатися, паралельно слухаючи мудрі поради. І поки оточуючі ридатимуть, уткнувшись носом в ваше густе хутро, зірки не радять аж занадто занурюватися в чужі проблеми. Слухайте, співчувайте, але дуже сильно не переймайтеся, бо як казав Атос (французький бандерівець часів кардинала Ришельє), люди питають порад або для того, щоб до них не дослухатися, або щоб дослухатися і потім звинуватити порадника в тому, що знов нічого не вийшло.

Близнюкам-бандерівцям зірки в липні обіцяють настільки кардинальні зміни в житті, що рідна мати не впізнає, не пустить на поріг і не дасть борщу - так сильно ви змінитеся. При чому не треба буде навіть стригтися-фарбуватися-відпускати-голити-бороду. Ви просто станете іншими і оточуючі це відчують.

Тому і цей липень в Близнюків-бандерівців пройде на новий лад, що принесе їм багато чудових вражень і приводів для роздумів. От тільки зірки просять нагадати, що треба реалістичніше дивитися на життя, і більше уваги приділяти справам, а не проектам.

Ракам-бандерівцям в липні слід бути дуже хитрими, щоб досягти успіху. Це не значить, що треба тягати м'ясо із шурпи чужими руками, але ж на тарілку, "курва", можна подути, замість обпікатися! Бережіть себе, ви потрібні людству.

В коханні зірки радять проявити ініціативу, але теж хитру, з фліртом, заграванням і натяками. Зараз велика вірогідність зустріти людину всього свого життя, тому важливо не перелякати її своїм натиском. Нехай спочатку трохи закохається…

Леви-бандерівці в липні виходитимуть переможцями навіть в тих ситуаціях, де не мали наміру змагатися. Це буде місяць, коли ви зрозумієте, що всі ваші давні мрії та бажання нарешті збуваються і життя змінюється на краще. Через такий фарт Леви-бандерівці трохи нервуватимуть, бо вже й забули, коли їм так добре жилося, але не бійтеся - цього разу все по-справжньому і надовго.

Зірки радять не тільки отримувати задоволення від нового, чудового життя, а й поставити собі на цій хвилі нові великі цілі. Ви налаштовані оптимістично, тож вони одразу отримають позитивний заряд.

В бандерівців-Дів липень пройде під девізом "Не всеремося": доведеться присмирити гірського ровера своїх амбіцій і гарувати так, шо гай шумить. Може ще й нормалізувати стосунки з родичами (бо вони ж як Путін дочекалися, доки у вас проблеми і напали).

На особисте життя через ці визвольні змагання зовсім не залишиться часу, але може то й на краще, бо ще б і тут довелося сваритися і миритися. Зірки радять зібрати всі сили і засоби, що у вас залишилися в кулак і перетерпіти. Наприкінці місяця станеться щось таке, про що ви давно мріяли, і життя почне виправлятися на краще.

До Терезів-бандерівців зірки в липні ставляться занудливо і пропонують їм гарувати з ранку до вечора, щоб поправити фінансове становище. А щоб в гонитві за гривнею не заробити горб, доцільно зайнятися спортом, бажано таким, який допоможе скинути агресію.

Звісно, Терезам-бандерівцям, які в липні будуть на передовій з цим легше за інших. Де ще можна скинути агресію (дозволеного Мінськими угодами калібру), ще й отримати за це премію.

В сімейному житі буде штиль, хоча суперечок на тлі побуту не уникнути. Але давайте чесно - в кого їх нема? Зберігайте спокій і не забувайте прибирати борщ у холодильник.

Скорпіони-бандерівці в липні генеруватимуть корисні ідеї як народні депутати обіцянки перед виборами, але на відміну від депутатів, для вас закони є, тому деякі плани усе ж таки треба узгодити з кримінальним кодексом і керівництвом. Ну і ви ж пам'ятаєте армійську мудрість про те, що ініціатива робить з ініціатором?

В особистому житті все буде максимально чудово - ви зустрінете свою людину в духовному плані і по захопленням. Тож завантажуйте всі сезони "Гри престолів", замовляйте піцу і завантажуйте кавунами балкон.

Стрільцям-бандерівцям в липні захочеться накупити харчів і патронів, зачинитися в криївці і коли хтось постукає, стріляти на звук. Зірки радять нагадати, що скоро осінь, а це не найкраща пора для дауншифтінгу. Краще послухайте попередній альбом Вакарчука, почитайте сумну українську поезію, а потім покличте близьких друзів і влаштуйте вечірку, яку ви навіть без селфі запам'ятаєте. А всі причини для пригніченого настрою - забудете. Інколи на важкі питання бувають дуже прості відповіді. Таке воно, українське життя.

Козероги-Бандерівці в липні почуватимуться немов уряд УНР у вигнанні - навколо стільки всього цікавого, такі значні події відбуваються, а ви не при справах. Виправити ситуацію можна, дещо скоригувавши загальний курс життя – як давно ви замислювалися над зміною роботи, чи місця життя?

В коханні Козероги-бандерівці будуть загадковими, але щирими - як політик на прес-конференції, що притягуватиме до них численних фанатів. Виберіть наймилішого з них і відкрийте йому своє серце. Не пошкодуєте.

Водоліям-бандерівцям в липні зірки радять бути економнішими і спрямувати вільні гроші на щось більш корисне. Наприклад, навіщо вам чергова книжка з цитатами Провідника, якщо можна передати ці гроші захисникам Донбасу на обладнання, щоб вони ще активніше очищали його від орків, чи влаштувати якійсь бідній дитині свято.

В роботі Водоліям-бандерівцям захочеться змін, щоб ширше розкрити свій творчий потенціал. Зірки пропонують задуматися, як його можна розкрити на нинішньому робочому місці.

Риби-бандерівці в липні плескатимуться в чистому океані кохання, успіху і хорошого настрою, але рішення щодо особистого життя на цій хвилі щастя приймати не варто, краще присвятіть більше часу роботі. У вас зараз купа енергії, яку можна витратити на реалізацію великих проектів, що в подальшому дасть хороші плоди. А коханням матимете час займатися вже довгими осінніми вечорами. Ми маємо на увазі стосунки. А ви про що подумали?

Джерело: Depo.ua

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...