Для святкового настрою: ТОП-5 найкращих новорічних мультфільмів (відео)

Під час новорічних та різдвяних свят всі ми дозволяємо собі побути трохи дітьми: граємося в сніжки, ліпимо сніговиків, дивимось мультфільми і від душі сміємось!

Ілюстрація: fhcdnarticles-a.akamaihd.net

Патріоти України з посиланням на "24 канал" пропонують вам добірку мультфільмів, які забезпечать святковий настрій та чарівну атмосферу!

Вартові легенд (2012)

Санта Клаус вміє не лише кататися на оленях, Зубна Фея здатна не лише розносити подаруночки, Великодній Кролик не лише постачальник цукерок, а Сніговик не просто так заморожує все довкола себе. Разом вони - справжній спецзагін, на плечах якого мир та безпека диво-світу.

Різдвяна історія (2009)

Це вікторіанська повчальна історія про старого скнару Ебенезера Скруджа, який протягом однієї ночі переживає випробування глибокого очищення. Містер Скрудж - фінансит, який присвятив все своє життя накопиченню багатства. Він зневажає все, окрім грошей, включаючи дружбу, любов і різдвяні свята.

Жах перед Різдвом (1993)

Мультфільм розповідає про царство Хеллоуїн, царство страхів і кошмарів, де живуть мерці, потвори, чудовиська на чолі з царем жахів Джеком Скелінгтоном. Під Різдво Джек випадково потрапляє у світ живих людей, де дізнається, що є десь радість, добро і веселощі. Йому страшно захотілося пізнати це почуття - дарувати людям щастя - і він викрав Санта Клауса й зайняв його місце. Результати були, щоправда, жалюгідні, та й подарунки його нікому, м'яко кажучи, не сподобалися. Але він все зрозумів і виправив свою помилку.

Крижане серце (2013)

Мультик розповідає про королівство Арендейл. Після смерті батьків престол переходить до рук принцеси Ельзи, яка ще з дитинства стала носієм неймовірної сили - умінням керувати зимовими стихіями. Не впоравшись зі своїми здібностями, Ельза занурює королівство у морок вічної зими. Докори сумління змушують королеву втекти до лісу у високі гори, де вона й знаходить укриття.

На пошуки сестри вирушає принцеса Анна разом з відважним хлоцем - торговцем льоду Крістофом, а також його веселим і вірним другом оленем Свеном, щоб зняти чари і повернути все, як і було. Подорож друзів буде незвичайною і захопливою. На відважну трійцю чекають нові знайомства з такими дивовижними істотами, як сніговик Олаф і тролі.

Крижана лихоманка (2015)

"Крижана лихоманка" - це короткометражна анімація про героїв мультфільму "Крижане серце", яких так полюбили глядачі. Цього разу всі готуються відзначати день народження Анни. За задумом цей бенкет має стати найкращим у житті дівчини.

За сюжетом Ельза в передсвяткових клопотах раптом втрачає контроль над своєю крижаною магією, яка, будучи некерованою, загрожує великою небезпекою всім оточуючим і королівству в цілому.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...