До -17: Синоптики попередили українців про погодний "удар" на вихідні

У вихідні дні, 23 і 24 лютого, на території України прогнозується холодна погода, повідомляють Патріоти України.

За даними Укргідрометцентру, тільки вночі в Приазов'ї і Криму очікується невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північний, північно-східний, 7-12 м/с.

23 лютого температура вночі 7-12° морозу, вдень 2-7° морозу, 24 лютого — від 4° морозу до 1° тепла; в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Луганській областях уночі 12-17° морозу.

У Києві та Київській області також збережеться холодна без опадів погода. Температура вночі 7-12° морозу; вдень 23 лютого 2-7° морозу, 24 лютого від 4° морозу до 1° тепла. Вітер північний, північно-східний, 7-12 м/с.

За прогнозами синоптиків, значна сніголавинна небезпека (3 рівень) у зв'язку зі снігопадами і хуртовинами очікується 23-24 лютого в горах і на високогір'ї Івано-Франківської та Львівської областей.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...