"До Варшави за 600 грн та у Єгипет за $300": Як спланувати відпочинок на свята (відео)

Вже цих вихідних синоптики обіцяють нам до 17 градусів тепла. Варто починати серйозно думати про відпустку чи бодай вихідні – десь за місто, а ще краще за кордон.

До Варшави можна дістатися автобусом за 600 грн. Другий варіант Краків – за 800 грн, двома поїздами, - йдеться в сюжеті Фактів ICTV, передають Патріоти України.

Найдешевший маршрут із Кракова – до Берліна. Він коштував всього 9 євро. На житло і переїзд – можна витратити 2300 грн.

Плануєте лінивий відпочинок у Туреччині або Єгипті – забронювати літній відпочинок зараз чи не вдвічі дешевше, ніж у розпал сезону. В туристичних агентствах кажуть, тиждень у більш-менш непоганому готелі за системою усе включено обійдеться приблизно у 300 доларів з людини.

Цікаво і з користю можна відпочити і на батьківщині. У нас найбільш популярними напрямками є Закарпаття, Одещина, Кам’янець-Подільський та Львів. Щоправда, на місцевому відпочинку сильно зекономити навряд чи вийде.


Опублікував: Олег Устименко

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...