До виборів: Соціологи дізналися, кому найбільше довіряють українці (інфографіка)

Опитування проводилося 10 - 22 квітня. Участь у дослідженні шляхом формалізованого інтерв’ю (face-to-face) взяли 6 тисяч респондентів у віці від 18 років. Помилка репрезентативності становить не більше 1,5%.

Ілюстрація: gordonua.com

Найвищим рівнем довіри серед громадян користуються нові обличчя в українській політиці: співак Святослав Вакарчук та актор Володимир Зеленський. Про це свідчать результати опитування соціологічної групи "Рейтинг", повідомляють Патріоти України.

Вакарчуку довіряють 33% опитаних, не довіряють - 47%, Володимиру Зеленському довіряють 32%, не довіряють - 50%. Трохи більше чверті українців довіряють Анатолію Гриценку, а не довіряють 49%.

Найвищий рівень недовіри громадян мають Арсеній Яценюк 86%, президент Петро Порошенко - 82%, Олег Тягнибок - 78%, Олег Ляшко - 75%, Юлія Тимошенко та Володимир Гройсман - по 74%.

Не довіряють українці також Вадиму Рабіновичу (69%), Андрію Садовому (62%), Валентину Наливайченку (59%) та Юрію Бойку (55%).

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...