"Додому йшли зі сльозами": У Києві перукарка довела до істерики хвору дитину

У Києві перукарка відмовилася стригти 11-річну дитину через вроджений дерматит. Дівчина неввічливо попросила піти хлопчика, чим довела його до істерики. Про це розповів батько постраждалого в групі "На Теремках" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

Він зазначив, що дитина завжди стриглася в одній і тій же перукарні і ніколи подібних проблем не виникало. "У дитини вроджений себорейний дерматит. Прийшли підстригтися, але молода дівчинка, на ім'я Тетяна, голосно відмовила дитині в стрижці. Додому ми йшли зі сльозами. Маючи і так досить психологічних проблем, цей "професійний психолог" додав нам вогню ще!" - поскаржився батько.

Варто відзначити, що себорейний дерматит - це шкірне захворювання хронічного характеру, яке не передається через предмети спільного побуту. У коментарях до посту батька деякі користувачі встали на захист перукаря. На їхню думку, вона не повинна вміти з першого погляду відрізняти інфекційні захворювання.

Були також і ті, хто засудив вчинок дівчини, аргументувавши тим, що відмовити в стрижці можна було непомітно для дитини і не ображаючи її.


Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...