Догрались: Малолітні сепаратисти з Лисичанська сядуть у в'язницю за "селфі" з розірваним прапором України

Неповнолітнім загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

За наругу над українським прапором малолітні сепаратисти відповідатимуть перед законом. Ілюстрація:http://expres.ua/

Двоє неповнолітніх 16-річних підлітків з Лисичанська, які зірвали прапор України, глумилися з нього і влаштували з ним фотосет, затримані. Про це розповіли в Національній поліції України, передають Патріоти України з посиланням на Диалог.

Правоохоронці дізналися про цей випадок завдяки статті з Інтернету, де хлопці виклали світлини свого ганебного вчинку.

Як відомо, інцидент стався ще в грудні 2015 року. Проте повною мірою розслідування було проведене тільки на початку 2016 року.

"Підлітки піднялися на терикон, який розташований поруч з вулицею Рєпіна в Лисичанську. Вони зламали флагшток, зрізали прапор. Потім хлопці зробили з прапором серію знімків на мобільні пристрої і виклали все це в соцмережах. При цьому свої обличчя вони приховували", - йдеться в повідомленні прес-служби Нацполіціі.

Надалі неповнолітні стали поширювати свої фото в сепаратистських пабліках.

"У поліцію Лисичанська з прокуратури надійшов матеріал за статтею в Інтернеті "Сепаратисти зірвали український прапор, що розвивається над Лисичанськом".

У матеріалі розповідалося про те, що з флагштока невідомими був зірваний прапор. Оперативники викрили двох підлітків 1999 народження", - розповіли поліцейські .

Тепер неповнолітнім загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...