Долари виявилися жорсткими та несмачними: Прикордонник на Закарпатті намагався з'їсти хабар (фото)

Хабарник намагався з'їсти дві банкноти, щоб уникнути відповідальності за вчинення злочину.
Пункт пропуску "Лужанка - Берегшурань". Фото: mukachevo.net.

У Закарпатській області на отриманні хабара у $200 затримали інспектора прикордонної служби пункту пропуску "Лужанка", інформують Патріоти України.

Прикордонник намагався з'їсти дві банкноти, щоб уникнути відповідальності за вчинення злочину, повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

За даними правоохоронців, інспектор за певну винагороду допомагав контрабандистам у безперешкодному переміщенні цигарок з України до Євросоюзу. Загалом здирник вимагав $1 тис. Його затримали. Тривають слідчі дії, також перевіряється причетність інших осіб прикордонної служби цього пункту пропуску до корупційної діяльності.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...