"Донбас - це Україна": Луганчанка виграла бронзову медаль на чемпіонаті Європи

Українка Яна Дяченко завоювала бронзову медаль чемпіонату Європи з важкої атлетики, який з 9 по 17 квітня проходить в норвезькому Фьёрде.

Українка Яна Дяченко завоювала бронзову медаль чемпіонату Європи з важкої атлетики. Фото: J.Rozmarynowski.

У неділю, 10 квітня, українка Яна Дяченко завоювала бронзову медаль чемпіонату Європи з важкої атлетики, який з 9 по 17 квітня проходить в норвезькому Фьёрде. Уродженка Луганщини стала третьою в поштовху з результатом 98 кг у ваговій категорії до 48 кг. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За сумою двоборства наша важкоатлетка увійшла до п'ятірки кращих на континенті з результатом 176 кг (ривок 78 кг + поштовх 98 кг). Перше місце в жіночій категорії до 48 кг посіла туркеня Сібель Центр, друге - італійка Дженні Єкатерина Пальяро, третє - румунка Моніка Сунета Ченгер.

"Спасибі всім, хто сьогодні за мене вболівав і вірив в мене. Шкода, не змогла реалізувати себе в ривку, але це спорт. Я обов'язково зроблю висновки і буду працювати далі над своїми помилками. Дівчатам по команді бажаю вдалих виступів. Україна, вперед!", - цитує Яну прес-служба Федерації важкої атлетики України.

Відзначимо, що в понеділок, 11 квітня, о 17:30 за київським часом, на поміст вийде представниця Одеської області Юлія Паратова (категорія до 53 кг).

Ексчемпіон світу дав пораду, що робити Ломаченку після яскравої перемоги над колишнім абсолютом

неділя, 12 травень 2024, 15:04

Український боксер В’ячеслав Сенченко висловився щодо чемпіонського поєдинку між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом. Новий володар титулу IBF у легкій вазі нокаутував свого австралійського суперника в 11-му раунді. Пізніше Ломаченко зізнався, ко...

"Російські душі з українськими паспортами": Українців обурило відео з випускниками щколи в Харкові

неділя, 12 травень 2024, 14:43

11 травня фотокор Ян Доброносов опублікував відео, на якому випускники о 05:30 ранку, поки немає авто, на проїжджій частині репетирують вальс. Це відео спровокувало масове обурення, адже школярі та хореограф розмовляють російською мовою, зазначають Пат...